Adfinco lanceert www.funding.coach

Eén van de financierings- instrumenten van Adfinco is Crowdfunding. Door onze uitgebreide ervaring met deze nog nieuwe financiersmethode hebben we, samen met VDG Accountants en creatief buro DTProost een nieuw initiatief gelanceerd: Funding.Coach: ‘crowdfunding op maat’.

Het financieringslandschap is sinds enige jaren aanmerkelijk veranderd. Banken zijn druk bezig hun eigen organisatie op orde te krijgen waardoor de focus duidelijk minder ligt op nieuwe financieringen. Dit beleid word verder versterkt door aangescherpte regelgeving van de ECB. Aangezien de kredietvraag in het MKB blijft, komen nieuwe initiatieven op de markt. Eén daarvan is het snel groeiende fenomeen: Crowdfunding. Middels deze financieringsbron wordt kapitaal aangetrokken met als voordeel dat het de bestaande financiers niet schaadt.

Het aantal Crowdfundplatforms groeit gestaag en een mooi aantal bedrijven hebben we hiermee reeds kunnen helpen. Mooi dat het er is echter per saldo nog een dure financieringsmethode.

‘Crowdfunding op Maat’
Samen met onze partners hebben we nu een concept ontwikkeld waarbij de ondernemer op efficiënte wijze zijn ‘inner’ crowd kan aanzetten tot financiering. Het gevolg is een aanmerkelijk goedkopere vorm van Crowdfunding waarbij de financiers tevens de ambassadeurs worden voor zijn bedrijf met een aanmerkelijk hogere omzet tot gevolg.

Sinds begin 2015 hebben we al diverse succesvolle projecten begeleidt.

Wilt u meer weten over Funding.Coach? Neem gerust contact met ons op.

Reacties gesloten.