Adfinco Consultancy

Financieren is een doorlopend proces. Niet enkel het aantrekken is essentieel maar daarnaast is het van belang dat u uw contact met uw financiers optimaal houdt.

Uw financiers wegen periodiek de risico’s die ze binnen uw bedrijf lopen. Hierbij wordt gelet op specifieke bancaire kengetallen. Door onze uitgebreide expertise weten we als geen ander waarop gefocust wordt. Middels ons doorlopend consultancy traject informeren we uw financiers optimaal. Dit leidt tot meer vertrouwen, betere condities en meer perspectief voor de toekomst. Verrassingen in condities en rente zijn ook niet meer aan de orde.

Consultancy plus
Verbeteringen van uw bedrijfsrendement kunnen we realiseren door kritisch op uw financieringsconstructies te zijn en te blijven. In veel gevallen kunnen we uw rendement echter nog verder verbeteren door alert te blijven op nieuwe kansen en mogelijkheden. Tenslotte is uw bedrijf maar ook uw omgeving continue in beweging. Door onze jarenlange en brede branche ervaring richten we ons niet enkel op financiƫle aspecten maar zijn we tevens een professioneel klankbord voor uw totale bedrijfsvoering.

Voor advies en vragen over Consultancy neemt u contact op met een van onze adviseurs.